The Retro Sellene - Maybe She'S Born With It, Maybe It'S Sellene.

Dags att få ihop teamet

Ja lite då och då så behöver man ha lite teambildning så att gänget på jobbet blir närmare och tycker att det känns lite extra kul och att man lär känna varandra lite bättre. För det gör att man tycker att det är roligare och att man kan göra saker som man verkligen tycker om och som kommer få alla på kontoret att jobba bättre tillsammans.
Ja det är ju det man vill och det är ju syftet med att ha lite teambuilding så att man känner varandra bättre och att det är lite roligare att gå till jobbet än vad det annars kanske är. Ja det är något som man kan göra och som man funderar på att göra som man gärna vill göra.

Finns mycket som man kan göra tillsammans

Ja det finns väldigt mycket som man kan göra och som är kul att göra tillsammans. Ja man kan söka på " teambilding stockholm" och få lite förslag som finns att göra i Stockholm för det finns en el del som man kan göra och som är kul att göra. Så det gäller att kolla upp det så att det blir något som man vill göra och som man tycker är kul och som blir kul för alla på jobbet att göra. 
Ja det är ju underbart när man hittar nåt nytt som man kan göra som man tycker är kul och som man gärna gör igen. För det är ju så bra när man hittar nya saker som man kan göra för att göra något kul tillsammans och att det kan bli något som är kul och bra och som man ser fram emot att göra och att det blir ett bra sätt att komma närmare alla på jobbet och det vill man ju. Så det finns mycket kul att göra.